De Algemene voorwaarden

Adresgegens :

Handelshuis de Leeuw

Voorburg Nederland

Contact gegevens:

Bel (+31)6 8211 0921

Mail naar: info@kraftmuller-tools.nl

Fiscale gegevens :

KvK 66781957

BTW NL202776414B02

Knab bank NL74 KNAB 0255 5792 17  t.n.v. Handelshuis de Leeuw

Bezorgen:

Levertijd: 2/3 werkdagen

Desgewenst kunnen de bestelde artikelen worden afgeleverd in geheel Nederland tegen afleverkosten. Kosten worden vermeld bij het artikel tijdens afrekenen. (Bij bestellingen boven € 1.000,= gratis bezorgen).

Prijzen:

Alle prijzen op deze website zijn netto,
inclusief 21% BTW (Nederlands tarief),
exclusief transportkosten,
technische wijzigingen voorbehouden.

Garanties en reparaties algemeen:

Garantie termijn 3 maanden

Als er overeengekomen is dat uw product ter garantie retour komt , dan gelden de volgende voorwaarden:

U dient zelf te zorgen dat de betreffende machine bij ons terecht komt na afspraak. Handelshuis de Leeuw komt NIET halen of brengen en draait ook niet op voor de transportkosten, tenzij anders overeengekomen.

Zo mogelijk, en telefonisch of per e-mail afsgesproken, kan Handelshuis de Leeuw tegen vergoeding halen of brengen.

Garanties :

Garantie is van toepassing wanneer het gereedschap niet meer (naar behoren) functioneert en deze onder de door de leverancier geadviseerde omstandigheden is gebruikt. Daarnaast mag de aankoopdatum niet buiten de garantietermijn van 3 maanden liggen.

Uitgesloten van garantie zijn:

Het verwijderen of beschadigen van op het product aangebrachte garantiezegels, barcodes, productspecificaties en dergelijke leidt tot het vervallen van de garantie.

Artikelen met stickers c.q. taperesten worden niet geaccepteerd. Stickers c.q. zegels die aangebracht zijn voor uw eigen administratie moeten van de artikelen zijn verwijderd.

Artikelen die beschreven zijn met inkt.

Artikelen die gespoten c.q. geverfd zijn.

Artikelen die door de klant of derden fysiek, mechanisch of elektronisch beschadigd zijn (CID = Customer Induced Damage).

Artikelen die als gevolg van onkundige behandeling mechanische of elektronische defecten vertonen.

Indien en voorzover omtrent de hoedanigheid van de te leveren zaken niets uitdrukkelijk en/of schriftelijk is overeen gekomen, kan de opdrachtgever/koper slecht aanspraak maken op een hoedanigheid die in overeenstemming is met hetgeen in de handel en de Nederlandse wetgeving gebruikelijk is. Artikelen/zaken die niet aantoonbaar bij Handelshuis de Leeuw gekocht zijn vallen daarbuiten.

Klachtomschrijving:

Indien de goederen niet overeenkomstig de eerder genoemde richtlijnen, aan ons worden opgestuurd, de klacht niet wordt geconstateerd of indien blijkt dat de klacht te wijten is aan onjuist gebruik door de gebruiker, zullen de goederen direct aan u worden teruggestuurd. Wij zijn dan genoodzaakt u de door ons gemaakte kosten in rekening te brengen.

Deffect bij aankomst:

In geval van deffect bij aankomst wordt het defecte product altijd omgeruild voor een nieuw product indien het product voorradig is en mits het artikel binnen acht werkdagen na factuurdatum wordt gemeld. Producten die buiten deze termijn vallen, maar binnen de garantietermijn, worden altijd gerepareerd. Deze artikelen worden uitsluitend geaccepteerd als de producten ongebruikt en compleet, d.w.z. inclusief alle accessoires, in de originele verpakking worden geretourneerd met een kopie van de aankoopbon c.q. factuur.

Indien iets niet geheel duidelijk is neem dan direct contact met ons op.